Tjänster

Multi Care Hemtjänst finns i Gävle,  Uppsala och Jönköping för Dig som är äldre, sjuk eller funktionshindrad och vill bo kvar hemma så länge som möjligt.

Vi är en privat hemtjänst som erbjuder den extra hjälpen du behöver i vardagen. Multi Care jobbar alltid för att tillgodose dina krav och förväntningar för att just du ska känna dig trygg i ditt hem.

Vi erbjuder även en rad hushållsnära tilläggstjänster utöver biståndsbeslutet som du enkelt kan beställa av oss mot en kostnad. All vår personal har undersköterskeutbildning och en rad andra kompetenser samt att all personal är flerspråkig vilket innebär att du får hjälp på ditt eget språk.

Vi på Multi Care Hemtjänst förstår att det kan vara svårt att släppa in främmande personer i sitt hem. Våra medarbetare är därför noga med att alltid visa stor respekt för våra kunders integritet och har en stor förståelse för våra kunders personliga behov, intressen och önskemål. Vår verksamhet bygger på hög omsorgskvalitet, personligt engagemang och individuellt anpassade lösningar. För oss är varje uppdrag unikt och målsättningen är att ge den service som kan förväntas för en lugn och trygg vardag.

Varje kund hos oss får en kontaktperson som gör det första hembesöket eller träffas på annan plats om kunden vill det och planerar de beviljade insatserna tillsammans med kunden. Utifrån detta kundbesök upprättas en genomförandeplan som kunden sedan godkänner.